Upptäck Norges pulserande hjärta i Oslo, där modernitet möter tradition. Vander Apartments erbjuder dig ett hem mitt i den fängslande blandningen av stadssophistication och naturskönhet. Fördjupa dig i den rika kulturen, utforska ikoniska landmärken som Kungliga slottet och koppla av i stilig komfort i våra noggrant kuraterade lägenheter i hjärtat av Oslo.

Upplev charmen i Bergen, Norges pittoreska kustpärla. Vander Apartments bjuder in dig att smaka på den unika blandningen av historisk charm och naturskönhet. Njut av fantastisk utsikt över fjorden, vandra genom färgglada kajmarknader och koppla av i modern lyx i våra genomtänkta lägenheter i Bergen.

Upptäck charmen i Trondheim, Norges gamla huvudstad. Vander Apartments välkomnar dig till denna kulturella pärla, där medeltida arkitektur möter modern vitalitet. Fördjupa dig i stadens rika historia, promenera längs Nidelva-floden och koppla av i stil i våra välordnade lägenheter i Trondheim.

Helt nya lägenhetshotell i Tromsø - Skaret by VANDER

Vår expansion i Tromsø fortsätter - Vi introducerar vår nyaste anläggning - Skaret by VANDER i hjärtat av Tromsø city, Norge.

Detta fantastiska läge erbjuder ett fullt utrustat kök och moderna faciliteter, omgivet av oförstörd vildmark - precis utanför dörren.

Skaret by VANDER har 147 nya moderna lägenheter som öppnar den 1 februari 2023. Alla våra lägenheter finns nu att boka i förväg.

Tromsø - bästa platsen i världen för att se norrsken

Det nordiska vädret är vackert och majestätiskt, men när vindarna slår till är det skönt att ha ett säkert utrymme att vistas på nära naturen. Från lägenheten, bara några steg utanför din dörr, kan du se den fantastiska norska vildmarken. 
 
Efter en intensiv dag ute kan du unna dig en god natts sömn i vår sköna säng omgiven av en varm och mysig inredning. Upplev den skandinaviska designen med en färgstark twist i din privata lägenhet, med ett fullt utrustat kök, badrum och ett bekvämt vardagsrum.